Jan Thomas om «medisinsk hårkur»:

– PRP-behandlingen ga meg en boost til hårsekkene

Jan Thomas har jobbet som frisør og stylist i mer enn 35 år og vet godt hvordan kundene føler seg når de begynner å miste hår.  – Det er ingenting som gjør folk mer usikre enn når håret begynner å bli tynnere, forklarer han.

I forbindelse med sin hårtransplantasjon traff han lege Tom Viken som introduserte han til en medisinsk hårkur og hva en PRP-behandling kan gjøre for håret, og siden har Jan Thomas fortsatt å vedlikeholde håret hos Medicura. 

Frisører og fagpersoner som Jan Thomas vet mye om hvordan håret fungerer, men ikke alle vet at man kan styrke håret innenfra med en PRP-behandling for å motvirke livløst hår, tynt glissent hår og hårtap.

– Det vi gjør som frisører handler mye om hodebunn og håret, men håret som gror ut er jo dødt og det som lever er hårsekken. Der kommer ikke jeg til som frisør, men det gjør en lege med PRP-behandling, forklarer Jan Thomas.

– PRP-BEHANDLING ER LIKE VIKTIG HOS KVINNER SOM MENN
PRP-behandlingen kan brukes både forebyggende og for å styrke håret. Det gir en boost til hårsekkene og det optimale er å få håret så sterkt og optimalt som mulig.

– Når menn mister håret, mister de det ofte i vikene og på toppen. Det er lettere å reparere (for menn) i form av en hårtransplantasjon, men også PRP-behandling er viktig. Når det gjelder kvinner så mister de håret jevnt over og da er PRP-behandlingen viktig for å styrke hårene over hele hodet, forklarer den kjente stylisten og frisøren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)
Jan Thomas tar PRP-behandling mot hårtap på Medicura
BREMSER HÅRTAP: Jan Thomas får medisinsk hårkur av Lege Tom Viken ved Medicura i Oslo.
HÅRTAP GIR STOR USIKKERHET
Jan Thomas jobber daglig med hår og har merket seg hva som gjør folk usikre.
– Det er ingenting som gjør folk mer usikre enn når håret begynner å bli tynnere.  Som frisør kan jeg gjøre noe med kosmetiske produkter, men om man skal inn til roten av problemet, så må man ta en PRP-behandling, forklarer Jan Thomas entusiastisk og avslutter med at han liker konseptet «medisinsk hårkur» som blant annet inneholder en PRP-behandling mot hårtap

FLERE TUSEN VELLYKKEDE BEHANDLINGER
Medicura har legene som introduserte «UCLA-metoden» for hårvekst i Norge og etablerte «medisinsk hårkur» i landet. Legene har utført flere tusen vellykkede behandlinger og er de med mest erfaring med PRP-behandling av hårtap i Norge.
HÅRTAP HOS KVINNER
HÅRTAP HOS MENN

Medicura

Medicura er en medisinsk legevirksomhet med norsk faglig standard. Vi har leger med riktig kvalifikasjoner, lang erfaring og bred variert praksis.
BESTILL TIME