Priser
 hos Medicura

Hårtransplantasjon

fra 50.000 til 80.000

FUE / Implantermetoden
Garanti
De fleste som kommer til oss ønsker å transplantere hår til vikene, hårlinjen og/eller til «månen». Disse behandlingene er normalt store hårtransplantasjoner som koster 65.000 kroner. Dette forutsetter en hårklipp i nakken før behandlingen (navycut, lineshave eller hel barbering). Eksakt pris avgjøres i en gratis vurdering / konsultasjon.

For de som absolutt ikke ønsker å klippe eller barbere nakken, tilbyr vi en «non shave» behandling. Da kommer et tillegg på 15.000 kroner slik at hårtransplantasjonen maks vil koste 80.000 kroner.
gratis konsultasjon

Hår- og hodebunn

Medicura vet at det kan være vanskelig å oppsøke profesjonell hjelp for hårtap. Vi legger derfor like mye vekt på at første møte med klinikken skjer med trygg atmosfære og vurdering.
Legetime - konsultasjon hårtap
1.250
PRP-behandling *
4.900
Vurdering - hårtransplantasjon
Gratis
Skreddersydd oppfølgning
Kun leger som behandler
Lengst erfaring med medisinsk hårkur / PRP
* Behandlinger starter alltid med en legevurdering / konsultasjon. Dersom det etter konsultasjonen bestilles videre behandling trekker vi fra kostnaden for konsultasjonen. Om du har valgt PRP-behandling og det viser seg at legen ikke kan behandle deg videre betaler du kun konsultasjonshonoraret.
Bestill time

Ortopedi

Medicuras ortopediske avdeling har spesialisert behandling mot artrose og senelidelser. Vi bruker stamceller, PRP og kirurgi.
Legetime - vurdering artrose
1.250
ACP-behandling (PRP / iPRF) *
4.900
Stamcellebehandling liten **
19.500
Stamcellebehandling stor ***
19.500 – 25.000
Skreddersydd oppfølgning
Vi bruker stamceller, PRP og kirurgi
* ACP-behandling av artrose / senelidelse: Behandling av ett ledd/område koster kr 2.900,-. Ekstra ledd/område koster kr 1.000,- (i samme behandling).

** Liten stamcellebehandling: Fingre/håndledd, albue - Epikondylitt. Prisene gjelder for hele behandlingsforløpet som behandlinger og oppfølgning.

***  Stor stamcellebehandling: Kne, hofte, skulder og ankel. Prisene gjelder for hele behandlingsforløpet som behandlinger og oppfølgning.
Bestill time

Finansiering

Har du spørsmål om finansiering av din behandling, ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg.
Søk om finansiering av hele eller deler av behandlingsprisen
Opptil 60 måneders delbetaling
Mer om finansiering

Medicura

Medicura er en medisinsk legevirksomhet med norsk faglig standard. Vi har leger med riktig kvalifikasjoner, lang erfaring og bred variert praksis.
BESTILL TIME