Jan Thomas tok hårtransplantasjon hos Medicura

Jan Thomas fylte på mer hår i vikene på Medicura
Kjendisstylist og TV-profil Jan Thomas ønsker å være åpen om at han har fylt på mer hår og styrket håret med hårtransplantasjon og PRP-behandlinger. Han er stolt av å være ambassadør for muligheten til å rette opp noe som kan skape usikkerhet.
- Jeg jobber med menneskers selvtillit og selvbilde hver eneste dag. Jeg er utdannet frisør. Og er det én ting jeg vet med sikkerhet, i de over 30 årene jeg har holdt på, så er det at hår er en del av vår identitet, om du er mann eller kvinne. Mye av dette her med hår hos menn handler mye om selvtillit, forklarer frisøren og stylisten.

Jan Thomas har ved flere anledninger fortalt om sin hårtransplantasjon i podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», som han har med Einar Tørnquist. I podcasten forteller stylisten om behandlingene som ga han mer og tykkere hår. Det var lege Tom Viken som introduserte han til en medisinsk hårkur og hva en PRP-behandling kan gjøre for håret, og siden har Jan Thomas fortsatt å vedlikeholde håret hos Dr. Viken i Medicura. Senere toppet Jan Thomas hårbehandlingen med en hårtransplantasjon hos Medicura våren 2022.

Ny runde med hårtransplantasjon

- Jeg valgte å ta en ny runde med å fylle på litt mer hår på hodet mitt. Jeg sier alltid at jeg har arvet så mye fint av min mor. Hun hadde så fine øyne og kinnben som jeg er stolt av, men mamma hadde veldig høye viker, fortalte Jan Thomas til Se og Hør rett etter behandlingen han gjorde på Medicura i Oslo.
Jan Thomas tok hartransplantasjon hos Medicura i Oslo
Frisøren understreker at hårtap ikke nødvendigvis er aldersbetinget, og at han selv har hatt høye viker hele livet.

- Det kunne jeg sikkert levd lykkelig med resten av livet mitt, men når jeg vet at det finnes en mulighet for å tette de til, så var det noe jeg hadde lyst til å gjøre, sier Jan Thomas som understreker at han ikke har tatt hårtransplantasjon som resultat av dårlig selvtillit.

Et varig og naturlig resultat

Dr. Tom Viken i Medicura forteller at dagens operasjonsteknikker er så enkle, raske, og smertefrie, og gir så naturlig resultat uten at ingen kan se at man er operert.
– Det er nå faktisk like vanlig for Jørgen Hattemaker som Kong Salomo å be om eller gjennomføre en hårtransplantasjon uten blygsel, rett og slett for å få fortsette å få være den du alltid har vært med hår. Man blir ganske enkelt bare fin på håret, sier Dr. Viken.
Medicura i Oslo behandler hårtap hos både kvinner og menn. Klinikken tilbyr behandlinger som hårtransplantasjon, PRP-behandling og medisinsk hårkur.

Les mer om behandlinger mot hårtap her.
Hårtransplantasjon av viker og hårlinje
På bildet ser man Jan Thomas halvveis i behandlingen med å fylle på hår i vikene.

Gjorde det for seg selv

- Det er vel ingen som betviler at jeg er en forfengelig mann, sier Jan Thomas som synes det er viktig å være ærlig om usikkerheter, og ønsker å snakke åpent om noe som er et problem for mange. Han er tydelig på at selv om dette valget var riktig for ham, er det ikke det for alle.

- Jeg sier ikke at jeg har tatt et riktig valg for andre mennesker. Dette gjorde jeg for meg selv. Men jeg synes man skal snakke om det.

I podkasten forteller kjendisstylisten at han først la merke til at håret hadde blitt tynnere for noen år siden. Derfor har han gjennomført en hårtransplantasjon der det høstes hårsekker fra bakhodet - som deretter blir transplantert til området man ønsker.

– Når menn mister håret, mister de det ofte i vikene og på toppen. Det er lettere å reparere i form av en hårtransplantasjon, men også PRP-behandling er viktig. Når det gjelder kvinner så mister de håret jevnt over og da er PRP-behandlingen viktig for å styrke hårene over hele hodet, forklarer den kjente stylisten og frisøren

Jan Thomas forteller at hårtransplantasjonen ikke er et resultat av dårlig selvtillit.

- For meg så handlet det om en irritasjon. De som fikset meg til «Maskorama», de vet.

Medicura

Medicura er en medisinsk legevirksomhet med norsk faglig standard. Vi har leger med riktig kvalifikasjoner, lang erfaring og bred variert praksis.
BESTILL TIME