Om MediCura

Medicura er en medisinsk legevirksomhet med norsk faglig standard. Vi har leger med riktig kvalifikasjoner, lang legefaglig erfaring og bred variert praksis.
Medicura samarbeider med Klinikk A i nyoppussede og moderne omgivelser sentralt beliggende i hovedstaden. Virksomhetene har skapt nytt liv i de 950 m2 store lokalene til tidligere Clinic Nobel sykehus i Oslo.

Klinikkene har samlet leger med vitenskapelige publikasjoner og kompetanse i både plastikkirurgi, ortopedisk kirurgi, idrettsmedisin, allmennmedisin og kosmetiske ansikt, hud og hårbehandlinger.

Medicura har også legene som introduserte «UCLA-metoden» for hårvekst i Norge og etablerte «Medisinsk hårkur» i landet. Legene har utført flere tusen vellykkede pasientbehandlinger og er de med mest erfaring i PRP-behandling mot hårtap i Norge.
Dr. Viken var medisinsk gründer av Herreklinikken og PRP-klinikken på Majorstua. Med etablering av Medicura ønsket imidlertid Viken å videreutvikle sin pasientomsorg og og medisinske behandlingstilbud. Medicura skal alltid være en seriøs, moderne, oppdatert og kvalitetsbevisst helsevirksomhet til beste for pasientene.

Dr. Amland var medisinsk gründer av Nobel Clinic sykehus og har senere ledet plastikkirurgisk avdeling ved Aleris Colosseum. Dr. Amland er en av norges mest erfarne plastikkirurger. Han har hatt en rekke verv og tidligere vært leder for både Norsk plastikkirurgisk forening og Norsk forening for estetisk plastikkirurgi. Med klinikk A løfter Dr. Amland og hans kirurgiske team fokuset på liposkulptur til høyeste nivå. Klinikk A skal alltid være først med det siste innen liposkulptur og fettsuging.
I 960 m2 moderne sykehuslokaler sentralt i Oslo har Medicura og  Klinikk A etablert et stort behandlingssenter for profesjonell oppfølging av hår- og hodebunnsutfordringer.

Teamet vårt

Medicura har leger med riktig kvalifikasjoner, lang erfaring og bred variert praksis.

Dr. Tom Viken

Transplantasjonslege
Portrett

Dr. Arpad Toth

Transplantasjonslege

Dr. Frode Amland

Plastikkirurg

Dr. Ståle Buhagen

Plastikkirurg

Dr. Espen Brouwer

Ortopedkirurg

Dr. Eivind Heggedal

Alm. lege
Portrett

Katerina Stavriana

Transplantasjons-assistent
Portrett

Dafni Elpida Chatzipolychroni

Transplantasjons-sykepleier
Portrett

Laila Durbeck

Sykepleier

Portrett

Jonny Harila

Anestesisykepleier
Portrett

Eva Mehlgård

Kosmetisk dermatologisk sykepleier
Portrett

Geir-Ove Hauge

Transplantasjons-konsulent / daglig leder


KONTAKT OSS
Vår visjon:

Sikre folk mest og best hår hele livet

Medicura

Medicura er en medisinsk legevirksomhet med norsk faglig standard. Vi har leger med riktig kvalifikasjoner, lang erfaring og bred variert praksis.
BESTILL TIME