Om MediCura

Medicura er en medisinsk legevirksomhet med norsk faglig standard. Vi har leger med riktig kvalifikasjoner, lang legefaglig erfaring og bred variert praksis.
Vårt team

Medicura samarbeider med Klinikk A i nyoppussede og moderne omgivelser sentralt beliggende i hovedstaden. Virksomhetene har skapt nytt liv i de 950 m2 store lokalene til tidligere Clinic Nobel sykehus i Oslo.

Klinikkene har samlet leger med vitenskapelige publikasjoner og kompetanse i både plastikkirurgi, ortopedisk kirurgi, idrettsmedisin, allmennmedisin og kosmetiske ansikt, hud og hårbehandlinger.

Medicura har også legene som introduserte «UCLA-metoden» for hårvekst i Norge og etablerte «Medisinsk hårkur» i landet. Legene har utført flere tusen vellykkede pasientbehandlinger og er de med mest erfaring i PRP-behandling mot hårtap i Norge.

Dr. Viken var medisinsk gründer av Herreklinikken og PRP-klinikken på Majorstua. Med etablering av Medicura ønsket imidlertid Viken å videreutvikle sin pasientomsorg og medisinske behandlingstilbud. Medicura skal alltid være en seriøs, moderne, oppdatert og kvalitetsbevisst helsevirksomhet til beste for pasientene.

Vi har tre lobby-områder og god plass på Medicura.

Dr. Amland var medisinsk gründer av Nobel Clinic sykehus og har senere ledet plastikkirurgisk avdeling ved Aleris Colosseum. Dr. Amland er en av Norges mest erfarne plastikkirurger. Han har hatt en rekke verv og tidligere vært leder for både Norsk plastikkirurgisk forening og Norsk forening for estetisk plastikkirurgi. Med klinikk A løfter Dr. Amland og hans kirurgiske team fokuset på liposkulptur til høyeste nivå. Klinikk A skal alltid være først med det siste innen liposkulptur og fettsuging.

I 960 m2 moderne sykehuslokaler sentralt i Oslo har Medicura og Klinikk A etablert et stort behandlingssenter for profesjonell oppfølging av hår- og hodebunnsutfordringer.

Vårt team

MediCura og Klinikk A samarbeider om tjenester for hår, hud og kropp. I våre lokaler kan du få hjelp av:

Dr. Tom Viken

Transplantasjonslege

Les mer...

Dr. Györgyi Palos

Transplantasjonslege

Les mer...
Portrett

Dr. Arpad Toth

Transplantasjonslege

Dr. Frode Amland

Plastikkirurg

Dr. Ståle Buhagen

Plastikkirurg

Dr. Espen Brouwer | Medicura

Dr. Espen Brouwer

Ortopedkirurg

Dr. Eivind Heggedal | Medicura

Dr. Heggedal

Alm. lege

Portrett

Katerina Stavriana

Assistent - hårtransplantasjon

Dafni

Sykepleier - hårtransplantasjon

Portrett

Sunny

Sykepleier - hårtransplantasjon

Laila Durbeck

Sykepleier

Portrett

Jonny Harila

Anestesisykepleier

Eva Mehlgård

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Portrett

Geir-Ove Hauge

Rådgiver - hårtransplantasjon / daglig leder