Rita Johnsen (78): 

– Medisinsk hårkur med PRP ga meg håret tilbake

– PRP-behandlingen ga meg håret tilbake, sier Rita Johnsen etter å ha gjennomført en medisinsk hårkur med PRP-behandling.

Den spreke 78-åringen begynte å miste hår i 50 års alderen der hun hadde så lite hår at man kunne se hodebunnen.

– Det er ingenting som kan beskrive den følelsen av virkelig få håret tilbake, for jeg hadde prøvd i nærmere 20 år uten å lykkes. Når jeg nå kunne få håret tilbake (med PRP), etter fylte 70, var helt det utrolig, sier Rita.

Rita har tidligere forsøkt vitaminer, B-12 sprøyte og «alskens piller», men det hadde ingen virkning inntil hun møtte legene på Medicura.  Der utførte hun en medisinsk hårkur og boostet håret med PRP.  Behandlingene tok hun om høsten og om våren var håret tilbake.

– Det var sånn at det plaget meg skikkelig og jeg måtte aldri la noen se meg med sterkt lys rett i hodebunnen. Nå har jeg fått håret tilbake slik jeg hadde det før når jeg hadde mye hår, sier en veldig fornøyd Rita.

FLERE TUSEN VELLYKKEDE BEHANDLINGER
Medicura har legene som introduserte «UCLA-metoden» for hårvekst i Norge og etablerte «medisinsk hårkur» i landet. Legene har utført flere tusen vellykkede behandlinger og er de med mest erfaring med PRP-behandling av hårtap i Norge.
MER OM PRP

Medicura

Medicura er en medisinsk legevirksomhet med norsk faglig standard. Vi har leger med riktig kvalifikasjoner, lang erfaring og bred variert praksis.
BESTILL TIME