Elisabeth fikk håret tilbake: 

– PRP-behandlingen ga meg bedre livskvalitet

– PRP-behandlingen har gjort at jeg kan gå ut i hverdagen og føle at jeg har et fint hår, sier Elisabeth Swan Lund etter å ha gjennomført en medisinsk hårkur med PRP hos Medicura.

Som yngre hadde Elisabeth et veldig tett og tjukt hår, men så forandret det seg fort med et voldsomt håravfall når hun rundet 50 år og fortvilelsen over hårtapet gjorde henne deprimert.

– Det er godt å vite at det finnes PRP og at resultatet er optimalt. PRP-behandlingen har på en måte endret livet mitt med rett og slett bedre livskvalitet.

For Elisabeth var det et kompleks å gå rundt med tynt hår og aldri kunne sette seg slik at noen så henne i bakhodet. Elisabeth har dessuten prøvd mange produkter mot hårtap, som dessverre ikke hjalp henne, før hun fant PRP-behandlingen mot hårtap utført av legene ved Medicura i Oslo.

– Jeg var nesten skallet i bakhodet og skillen var nesten like bred som en motorvei, humrer Oslo-kvinnen som til daglig er advokatsekretær.

– Jeg ville ikke nølt med å oppsøke hjelp (mot hårtapet) om du opplevde det ille for deg selv, sier hun fornøyd og stolt etter å ha gjennomført en medisinsk hårkur med PRP hos Medicura.

FLERE TUSEN VELLYKKEDE BEHANDLINGER
Medicura har legene som introduserte «UCLA-metoden» for hårvekst i Norge og etablerte «medisinsk hårkur» i landet. Legene har utført flere tusen vellykkede behandlinger og er de med mest erfaring med PRP-behandling av hårtap i Norge.
MER OM PRP
Før og etter: Bakhodet til Elisabeth før og etter PRP-behandlingen.
Før og etter: Midtskillen til Elisabeth før og etter PRP-behandlingen.

Medicura

Medicura er en medisinsk legevirksomhet med norsk faglig standard. Vi har leger med riktig kvalifikasjoner, lang erfaring og bred variert praksis.
BESTILL TIME