Pris og garanti på hårtransplantasjon

Pris fra 50.000 til 65.000* kroner

FUE / Implantermetoden
Garanti
Inkludert PRP-behandling
De fleste som kommer til oss ønsker å transplantere hår til vikene, hårlinjen og/eller til «månen». Disse behandlingene er normalt store hårtransplantasjoner som koster 65.000 kroner. Dette forutsetter en hårklipp i nakken før behandlingen (navycut, lineshave eller hel barbering). Eksakt pris på hårtransplantasjon avgjøres i en gratis vurdering / konsultasjon på klinikken vår i Oslo eller via videolink (Teams/Zoom).
Legene på Medicura i Oslo
*) For de som absolutt ikke ønsker å klippe eller barbere nakken, tilbyr vi en «non shave» behandling mot et tillegg i prisen. For de som ønsker lett narkose (søvn) kan vi også tilby dette mot et tillegg.
gratis konsultasjon

Tillegg

Ingen klipp eller barbering

Tillegg på 15.000 kroner.

Narkose

Tillegg på 15.000 kroner.
Mer om Narkose

Finansiering

Har du spørsmål om finansiering av din behandling, ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg.
Søk om finansiering av hele eller deler av behandlingsprisen
Opptil 60 måneders delbetaling
Mer om finansiering

Garanti

Medicura garanterer for at minst 90 prosent av håret vi setter inn vil vokse ut igjen. Vi garanterer også for at resultatet skal samsvare med forutsetningene som ble avtalt og notert før behandlingen. Dersom resultatet ikke blir som forventet, får pasienten en hårtransplantasjon (garantibehandling) uten ekstra kostnad.
gratis konsultasjon

Medicura

Medicura er en medisinsk legevirksomhet med norsk faglig standard. Vi har leger med riktig kvalifikasjoner, lang erfaring og bred variert praksis.
BESTILL TIME