Dr. Györgyi Palos

Dr. Györgyi Palos er en av landets mest erfarne transplantasjonsleger. Hun har behandlet flere enn 3000 fornøyde pasienter og er kjent for å ha et sjeldent godt talent for å skape helt naturlige og sterke  hårlinjer.

Dr. Palos har operert i flere land og er trygg på behandling av ulike genetiske hår- og hudtyper. Hun opererer alltid med den mest moderne og skånsomme «FUE-DHI» teknikken, men behersker også andre behandlingsmetoder som den eneste transplantasjonslegen i Norge som også er offentlig godkjent spesialist i ØNH og hode/halskirurgi.

Dr. Palos har vært med å bygge flere klinikker og i lengre perioder vært kirurg med flest utførende operasjoner. Hun opererer nå 10-20 pasienter hver måned og er en av få leger i Norge som kan utføre store behandlinger med inntil 4000 graft (hårsekkenheter) i en behandling.

Dr. Palos er en seriøs og kunnskapsrik lege som verdsetter kompetente fagmiljø. Hun er glad for å være del av det tverrfaglige legefelleskapet i Medicura og Klinikk A, et av landets største og mest komplette behandlingsteam for hårtransplantasjon.

Vårt team

Dr. Györgyi Palos i Medicura.