Medicura:

– Når trygghet, medisinsk kompetanse og resultat teller

Medicura er en privat helsevirksomhet med personell som har lang legefaglig erfaring, riktig kvalifikasjoner og bred variert praksis. Alle legene er medlemmer av Den Norske Legeforening og holder norsk faglig standard. Vi gir deg personlig oppfølging, trygghet og møter deg med både faglig stolthet og ekspertise.

Behandlinger

Hårtap

Medicuras håravdeling tilbyr medisinsk hjelp mot hårtap og hodebunnsutfordringer. Vi tilbyr hårtransplantasjon, PRP-behandling og medisinske hårkurer.

Ortopedi

Medicuras ortopediske virksomhet har hovedfokus på pasienter med artrose og senelidelser. Det handler om å redusere smerte og bedre funksjon og øke bevegelsesfrihet.

Plastikkirurgi

I samarbeid med plastikkirurgene i Klinikk A tilbyr vi behandlinger med noen av landets fremste leger, og det aller nyeste medisinske utstyret på markedet.

Hårtransplantasjon på sykehusnivå

Våre leger har lang erfaring med å behandle hårtap. 
Les om hårtransplantasjon
Dr. Tom Viken | Medicura

Kundeomtaler

Veldig profesjonelle og greie folk som jobber der, om jeg kommer med spørsmål så svarer dem meg ned i den minste detalj. Jeg følte jeg ble veldig godt tatt imot av klinikken, spesielt av Tom Viken som har gitt meg hårtransplantasjon å noen Prp behandlinger opp i gjennom åra. Så jeg er veldig fornøyd, å anbefaler stedet sterkt!

Nettopp ferdig med behandling, venter på mer synlig resultat. Veldig fornøyd med både behandling og oppfølging. Gleder meg til tiden som kommer fremover.

Adrian Myra

Alt om min erfaring med Medicurra AS har vært utmerket og smertefritt. Etter tre måneder med hårtransplantasjon ser jeg allerede godt resultat. Ser frem til flere gode resultater i fremtiden. Prosedyren var behagelig og smertefri. Daglig leder Geir-Ove forklarte meg veldig godt om prosedyren. I stedet for å gi meg falskt håp eller ta pengene mine. De ga meg et ærlig råd og et realistisk hårtransplantasjonsbilde. En ting til som jeg virkelig liker med denne klinikken er oppfølgingen deres! Etter hårtransplantasjonen min, hver gang jeg kontaktet dem, var de alltid tilgjengelige og hjalp meg med alle spørsmålene mine. Jeg vil på det sterkeste anbefale doktor Tom og teamet hans. Tom Viken er veldig snill, kompetent og ærlig lege. Tusen takk Tom og Geir-Ove. Dere er de beste menneskene når det kommer til hårtransplantasjon i Norge. Sterkt anbefalt.

Navkuljit Singh Hayer

Nettopp ferdig med behandling, venter på mer synlig resultat. Veldig fornøyd med både behandling og oppfølging. Gleder meg til tiden som kommer fremover.

Adrian Myra