Tromsø:

Møt oss i Tromsø for konsultasjon til hårtransplantasjon

Møt oss for en individuell vurdering av ditt hårtap. Bestill din time i skjemaet nederst på nettsiden.
Medicura tilbyr hårtransplantasjon på sykehusnivå. Vi holder til i store innbydende lokaler i Oslo hvor legene samarbeider over fire avanserte operasjonssaler med topp utstyr og kompetanse.
Lider du av hårtap og ønsker håret ditt tilbake? Møt oss i Tromsø - reservér allerede nå en time for en kostnadsfri og diskret vurdering.
Dr. Viken har lang erfaring og har behandlet flere tusen pasienter med hårtap.

Enkel, skånsom og effektiv hårtransplantasjon

Metoden er en enkel, skånsom og effektiv behandling for mer og varig hår i områder med tapt vekst og fylde. Det er samtidig et fingerferdig medisinsk håndverk, som har høye krav til legens presisjon, nøyaktighet og estetiske sans.

Jan Thomas tok hartransplantasjon hos Medicura i Oslo

Jan Thomas fylte på mer hår i vikene med en hårtransplantasjon på Medicura i Oslo.

Vi tilbyr hårtransplantasjon på sykehusnivå

Medicura utfører hårtransplantasjon i tidligere Nobel Clinic Sykehus. Vi har innbydende lokaler og avanserte medisinske fasiliteter med fire operasjonsstuer, topp utstyr og rett kompetanse.

Erfarne leger

Våre leger har lang erfaring med å behandle hårtap. Samlet har de utført flere tusen hårtransplantasjoner. Alle legene er medlem av Den norske legeforening.

Garanti

Vi tilbyr en ny, gratis behandling om ikke minst 90 prosent av det transplanterte håret vokser ut.

Skånsom metode

Instrumentene vi bruker, er så skånsomme at stikkmerkene nærmest er usynlige kun få dager etter behandlingen.

Generelt om hårtransplantasjon

Hårtransplantasjon er et fingerferdig medisinsk håndverk, med høye krav til legens presisjon, nøyaktighet og estetiske sans. Resultatet blir aldri bedre enn legens samlede kompetanse. Det er derfor viktig at legen har solid kunnskap og lang legefaglig erfaring med bred variert praksis i flere kosmetiske ansikt, hud og hårbehandlinger.

Konsultasjon – det første steget

Medicura vet at det kan være vanskelig å oppsøke profesjonell hjelp for hårtap, eller bestemme seg for å gjennomgå en hårtransplantasjon. Vi legger derfor like mye vekt på at første møte med klinikken skjer med trygg atmosfære og vurdering, som at selve behandlingen utføres korrekt. Optimal behandling krever god medisinsk service fra start til mål, og at alt begynner med en hyggelig, informativ og faglig konsultasjon.
Stadier av hårtap | Medicura | Hårtransplantasjon i Oslo

Pris

Pris fra 50.000 til 65.000* kroner.

De fleste som kommer til oss ønsker å transplantere hår til vikene, hårlinjen og/eller til «månen». Disse behandlingene er normalt store hårtransplantasjoner som koster 65.000 kroner. Dette forutsetter en hårklipp i nakken før behandlingen (navycut, lineshave eller hel barbering). Eksakt pris på hårtransplantasjon avgjøres i konsultasjonen.

*) For de som absolutt ikke ønsker å klippe eller barbere nakken, tilbyr vi en «non shave» behandling mot et tillegg i prisen. For de som ønsker lett narkose (søvn) kan vi også tilby dette mot et tillegg.

Finansiering

Har du spørsmål om finansiering av din behandling, ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg.

Før og etter

Her har vi samlet noen forskjellige resultater fra hårtransplantasjon utført av våre leger. 
Resultat av hårtransplantasjon i hårlinjen | Medicura
Før hårtransplantasjon i hårlinjen | Medicura
Resultatet etter behandling av kronen
Før behandling av kronen
Etter hårtransplantasjon | Medicura
Før hårtransplantasjon | Medicura
Fornøyde kunder

– En boost til hårsekkene


– Det er ingenting som gjør folk mer usikre enn når håret begynner å bli tynnere, forklarer Jan Thomas som har jobbet som frisør og stylist i mer enn 35 år og vet godt hvordan kundene føler seg når de begynner å miste hår.

Bestill en gratis konsultasjon i Tromsø

Vi kommer snart tilbake til Tromsø for flere konsultasjoner. I mellomtiden kan du kontakte oss i skjemaet her om du ønsker å bli varslet om neste gang vi besøker byen.
Når du får konsultasjon hos oss, ønsker vi at du skal få svar på om hårtransplantasjon er en mulig behandling for deg, og at du blir tryggere på om det er noe du ønsker.

Bestill time